NIEUW!

Ben jij werkzaam in de onderwijs- of zorgsector en wil jij aan de slag met de thema’s balans, veerkracht en werkplezier? Op een luchtige, praktische manier met een positieve insteek? Dan is dit traject iets voor jou! 

Een 6 maanden durend ‘werken zoals ik dat wil’ traject voor zorgprofessionals bestaande uit 7 bijeenkomsten + voorbereiende modules in de online academie. In een kleine groep (maximaal 4) deelnemers gaan we aan de slag met thema’s die jou als zorgprofessional ondersteunen bij het hervinden of behouden van jouw balans, het vergroten van jouw (mentale) veerkracht en werkplezier. Het traject is vooral lekker praktisch. In de online module geven we een stukje (theoretische) uitleg en geven we jou opdrachten voor de tussenliggende periode. Tijdens de bijeenkomst zelf gaan we dan lekker met elkaar aan de slag.

Het traject bestaat uit 3 live bijeenkomsten en 4 online bijeenkomsten. De live bijeenkomsten vinden plaats in Onnen (bij Groningen, 15 minuten rijafstand van de binnenstad) en worden begeleid door Saskia Rasker. Je kunt hier meer over haar lezen. 

Heb je interese in het traject of wil je je aanmelden? Dat kan via werkenzoalsikdatwil@gmail.com

Meer weten over mogelijke vergoedingen? Lees hier meer. 

Liever een 1-op-1 traject? Dat kan! Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Scroll naar boven