Workshop zelfzorg & werkplezier voor gedragskundigen | Ipse de bruggen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

 

Welkom bij deze online module ter voorbereiding op de workshops over werkplezier, timemanagement en zelfzorg op donderdag 30 of vrijdag 31 maart a.s.!

Wij zijn Martine Elsinga en Saskia Rasker en kennen elkaar vanuit loondienstverband. Samen hebben we als gedragskundigen binnen de intramurale zorg voor mensen met een verstandelijke beperking jarenlang een team gevormd. We hebben onze successen gedeeld in momenten van werkplezier, genietend van cliënten met de meest uiteenlopende diagnostische vragen, mooie en hartverwarmende gesprekken met verwanten en het geven van deskundigheidsbevordering aan leergierige teams. Maar we hebben elkaar ook gesteund in het heetst van de strijd. In de dagelijkse hectiek met agressie van cliënten bij een opstartende Triple-C locatie, lastige gesprekken over de WZD, teams die zich iedere maand leken te ‘vernieuwen’ en managers waarmee het lastig communiceren was. Wij hebben sinds enkele jaren onze eigen praktijk, maar vinden elkaar in het ondersteunen van gedragskundigen. Van de jonge hond die een super-actieve opstart maakt en soms niet weet waar die moet beginnen tot de senior collega die zich bezighoudt met morele en zingevingsvraagstukken in het vak. We kennen allemaal de uitdagingen, de stress die het beroep met zich mee brengt. Onze passie ligt in het focussen op wat goed is voor de gedragskundige. In een omgeving die veel dynamiek kent en alsmaar verandert, ligt het potentieel in persoonlijke ontwikkeling. Zodat je je kan focussen op de drive waarmee jij dit prachtige vak bent gaan doen. Onze focus ligt op #zelfzorg #balans en #veerkracht #doorgedragskundigenvoorgedragskundigen.

Saskia is van huis uit orthopedagoog en heeft er begin dit jaar bewust voor gekozen haar registratie als GZ-psycholoog niet te verlengen. Zij werkt vanuit haar eigen praktijk, Praktijk Leef het voor, in Onnen als buitenpsycholoog en geregistreerd CSR-coach. Met moeders en zorgprofessionals; van stresspreventietrajecten tot burn-out behandeling. Samen werken aan het vergroten van vitaliteit en veerkracht.

Martine is orthopedagoog-generalist en supervisor en werkt vanuit haar eigen praktijk in Beetsterzwaag. Vanuit Ynsicht biedt zij supervisie en trainingen. Vanuit praktijk De Sinne biedt zij jeugdhulp voor kinderen van 0-18 jaar. Martine werkt nog steeds graag voor en met mensen met een verstandelijke beperking. Dit doet zij als consulent vanuit het CCE en op vraag van kleine zorginstellingen en gemeenten op consultatie basis.

Op de website van werken zoals ik dat wil kan je alvast meer lezen over ons en ons aanbod.

Lijkt het jou het leuk om ons online te volgen? Dat kan via LinkedIn en/of Instagram.

Veel plezier! We kijken er naar uit jou te ontmoeten eind maart.

 

 

Scroll naar boven