Voor werkgevers

Werken zoals ik dat wil – Een jaartraject voor gedragskundigen gericht op balans en werkplezier

Worstelingen met verantwoordelijkheidsgevoel, onzekerheid,  stress, overbelasting, balans houden, burn-out of misschien wel bore-out. Verloop en wisselingen op werkplekken binnen de organisatie? Herken jij dit bij jouw gedragskundigen? Voor ons zijn dit thema’s die we in de begeleiding van gedragskundigen veelvuldig terug zien komen. Onze ervaringen hebben we gecombineerd met onze kennis en omgezet in een mooi jaartraject voor gedragskundigen. Tijd voor actie!

 

Jaarprogramma

Werken zoals ik dat wil

In dit jaartraject leggen wij de focus op beroepshouding en persoonlijkheid van de gedragskundige. Wij gaan samen met jouw werknemer op zoektocht. Gedragskundigen hebben een verantwoordelijke baan die de nodige (werk)druk en stress met zich mee kan brengen. En in deze ‘corona-periode’ wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Werken op afstand, minder ondersteuning, de werkgrenzen zijn letterlijk weg, we zorgen minder goed voor onszelf en er is een toename van stress op het werk en in de thuissituatie. Des te belangrijker om daar eens goed bij stil te staan; de balans op te maken en een plan te maken. Het jaartraject ‘werken zoals ik dat wil’ is speciaal ontwikkeld voor orthopedagogen en psychologen met of zonder post-master opleiding.

Wil jij voorkomen dat jouw gedragskundige(n) overspannen, overbelast, burn-out of bore-out raken? En gun jij ze (meer) werkplezier? Zodat dit zich kan vertalen in duurzame inzetbaarheid, een tevreden werknemer die staat voor haar organisatie? Dan is dit traject een interessante investering!

Martine & Saskia

Het traject is ontwikkeld en wordt begeleid door:

Martine Elsinga
Orthopedagoog-Generalist en Supervisor
Eigenaar van Ynsicht

Saskia Rasker-Boerema
Orthopedagoog, GZ-psycholoog
Eigenaar van Praktijk Leef het voor

Het traject bestaat uit:

  • Boek, werkbladen en notitiemateriaal;
  • toegang tot de online academie;
  • voorbereidende- en tussentijdse opdrachten;
  • 4 online bijeenkomsten;
  • 4 live bijeenkomsten in omgeving Groningen.

We werken met groepen van maximaal 8 personen. 

Is de werkplek of woonplaats van de gedragskundige niet in de buurt van Groningen? Geen probleem. Een deel van het traject is online en voor de ‘live’ bijeenkomsten kennen wij genoeg leuke plekjes in de buurt om te overnachten.

Daarnaast kan het juist van meerwaarde zijn om collega’s uit andere regio’s te treffen tijdens dit traject #ervaringendelen. En kan het, wanneer je werkt aan de thema’s balans en werkplezier, juist prettig zijn even uit je vertrouwde omgeving te zijn. 

Werken zoals ik dat wil 5

thema's en data

Wil je wat meer informatie over wat je kunt verwachten? Hieronder vind je de thema’s die we met elkaar gaan behandelen.

Dag 1    Focus op jou 
Dag 2    Sta in je kracht
Dag 3    Grip op stress 
Dag 4    Jouw balans 
Dag 5    Patronen (h)erkennen 
Dag 6    Werkplezier 
Dag 7    Zelfzorg 
Dag 8    Jouw toekomst 

De bijeenkomsten duren 2,5 uur en zijn deels live (4x) en deels online (4x). 

Alle datums, dagen, tijden kun je vinden in onze kalender

Wanneer gewenst kunnen er (tegen meerprijs) gedurende het jaartraject individuele (supervisie) sessies afgenomen worden. 

Goed te weten: wanneer het i.v.m. corona niet verantwoord is elkaar live te treffen vindt de bijeenkomst online plaats. Dit overwegen we vlak voor de bijeenkomst.


Aanmelden

Ben je enthousiast over het Jaartraject ‘Werken zoals ik dat wil’ naar heb je nog een vraag? Stuur ons vooral een berichtje. Wil je iemand aanmelden? Dit kan via de button hieronder. 

Wist je dat de meeste gedragskundigen het bespreekbaar maken van thema’s als stress (klachten), werkdruk en alles wat daarmee samenhangt heel lastig vinden?  De drempel om zelf de vraag tot deelname aan ons traject bij een leidinggende of manager neer te leggen is daarom vaak hoog. Het merendeel van onze deelnemers krijgt de mogelijkheid tot deelnemen aan ons traject aangeboden door hun leidinggevende waardoor de drempel verlaagd wordt en het traject een grote preventieve werking heeft #duurzameinzetbaarheid 

De investering: 1499,- euro inclusief BTW.

 

Scroll naar top